IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Влюбени и стилни – Скарлет Йохансон и Колин Джост на червения килим

29 април 2024 16 30

Двамата присъстваха на специална вечеря в Белия дом

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Мама и татко намериха време за себе си, за да си спретнат една романтична вечер не къде да е, а в Белия дом.

Красивите актьори Скарлет Йохансон и Колин Джост се освободиха за кратко от родителските си задължения, за да се насладят на звездна вечер във Вашингтон. Двамата бяха част от специална вечеря при президента Джо Байдън на 27 април, където комикът от Saturday Night Live беше избран за домакин. Това е най-голямото и престижно събитие на годината, ръководено от организацията White House Correspondents.

Колин Джост,

Снимка: Getty Images

За специалната вечер Йохансон избра дизайнерска рокля на Giorgio Armani Prive в бял цвят и без презрамки. Дизайнът бе дълъг до земята, а по горната част на деколтето беше украсен със скъпоценни камъни. Копринената рокля бе допълнена от шал в същия цвят, чиито страни се спускаха по гърба на актрисата. Скарлет приглади русата си коса назад, разкривайки сребърните си обеци, които комбинира с фин грим и яркочервено червило.

От своя страна, Колин Джост също избра Giorgio Armani, носейки тъмносин костюм с едно копче. Той комбинира сатенения тоалет с бяла риза и черна папийонка. 

Събитието в Белия дом, на което обикновено присъстват президентът и първата дама, помага за набирането на средства за асоциацията White House Correspondents, финансира стипендии за журналистика и отличава получателите на наградите за професионална журналистика. Водещият на вечерята често е комик, като досега тази роля са изпълнявали Тревър Ноа, Джими Кимъл и Конан О'Брайън.

Джост и Йохансон, които са родители на 2-годишния Космо, са в романтична връзка от 2017 година. Те обаче се срещат още през 2006 година, когато актрисата е избрана за първи път да води комедийното шоу Saturday Night Live. Джост е част от екипа на предаването и често може да чуете скечове, които той самият е написал. От своя страна, Скарлет на няколко пъти е влизала в ролята на водеща, като общият брой е шест.

Скарлет Йохансон сподели тайната на щастливия си брак с Колин Джост

Скарлет Йохансон и Колин Джост донесоха любовта си в Кан

Скарлет Йохансон описа майчинството като емоционално-насилствена връзка

Освен Джост и Йохансон, на вечерята в Белия дом присъстваха още известни личности. Сред тях бяха Криси Тейгън и Джон Леджънд, Лив Шрайбър, Фран Дрешър и много други.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари