IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За първи път от 15 години – Том Круз заедно с децата си Бела и Конър

7 май 2024 14 50

Актьорът споделя по-големите си наследници с бившата си съпруга Никол Кидман

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Докато Никол Кидман се подготвяше за поредния си червен килим пред музея „Метрополитън“ в Ню Йорк, бившият ѝ съпруг Том Круз си спретна семейна вечер с двете им деца за първи път от 15 години.

61-годишният актьор направи една от редките си публични появи с 31-годишната Бела и 29-годишния Конър. Тримата позираха в обща снимка на бившия играч от NFL Дерик Брукс. Кадърът е направен в края на миналата година, но получава известност чак сега, когато феновете на Круз започнаха да го разпространяват.

На снимката Том е сложил едната си ръка в джоба и стои най-отпред до Брукс, а от другата страна на играча е застанал Конър. В задната част на групата стои Изабела, която показва главата си над рамото на друга жена, усмихвайки се към камерата.

Круз споделя по-големите си деца с бившата си съпруга Никол Кидман. Той също така е баща на 18-годишната Сури, която е от брака му с Кейти Холмс. Докато Том очевидно поддържа добри отношения с Конър и Бела, то нещата с по-малката му дъщеря не стоят точно така. Според източници, двамата не са се виждали повече от десетилетие заради отдадеността на актьора към сциентологията – религия, която Сури не харесва и не смята да изповядва.

През октомври 2021 година звездата от „Мисията невъзможна“ и Конър направиха рядка публична поява заедно, когато присъстваха на мач на „Лос Анджелис Доджърс“. Круз беше сниман до сина си на трибуните, където отдели малко време, за да позира и за няколко снимки със свои фенове. Той носеше тъмносиньо яке, докато Конър заложи на черно-бяла бейзболна шапка и черен суитшърт.

Преди появата си на бейзболния мач, баща и син бяха забелязани заедно през октомври 2019 година в Лондон. По това време те бяха снимани да се насочват към частния си хеликоптер.

Въпреки че Бела не е чак толкова активна в обществения живот като брат си, тя често споделя свои произведения на изкуството в социалните мрежи. През 2021 година тя показа абстрактен портрет в чест на Хелоуин. През 2018 година Бела стартира своя модна компания, наречена БКК, което е съкращение от Бела Кидман Круз.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

След развода си през 2001 година, Том Круз и Никол Кидман продължиха да уважават и да пазят личното пространство на децата си. По думите на източник през юли 2018 година, 61-годишният актьор обича всичките си наследници. „И всеки един от тях има право на собствената си история“, допълва той.

Дебют: Никол Кидман за първи път мина по червения килим с дъщерите си Съндей и Фейт

Неволи: Никол Кидман все още се надява да възстанови връзката си с децата си Конър и Бела

Когато бе попитана за връзката с по-големите си деца през ноември 2018 година, Никол Кидман заяви, че не иска да говори по тази тема.

„Винаги съм пазила тази връзка. Знам на 150%, че ще дам живота си за моите деца, защото това е призванието ми“, допълни актрисата.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари