IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Невена Цонева и барабанистът Венелин Венков напуснаха „Ку-Ку бенд“ и Слави Трифонов

7 май 2024 14 40

Певицата разкри и причината за тази неочаквана раздяла

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

В края на миналата седмица Слави Трифонов обяви, че барабанистът Венелин Венков и певицата Невена Цонева се разделят с „Ку-Ку Бенд“ след дългите години съвместна работа.

„След толкова много години заедно, след толкова много албуми, концерти, телевизионни предавания, барабанистът на „Ку-Ку Бенд“, Венелин Венков реши да тръгне по свой път, творчески и личен. Заедно с него по творчески, личен и астрален път тръгна и неговата жена – Невена Цонева, произлязла от наш телевизионен формат, а след това певица и основно бекграунд в „Ку-Ку Бенд“. Пожелаваме им творчески и лични успехи. Благодарим за прекрасните моменти и многото успехи. Тъй като „Ку-Ку Бенд“ е по-важен от всичко, ние ще направим необходимите конкурси, за да се сдобием максимално бързо с нов барабанист и нова певица. Музиката на „Ку-Ку Бенд“ ще продължи да съществува“, написа Трифонов във Facebook.

Навръх Великден Невена Цонева пък сподели кратко видео в социалната медия, в което честити светлия празник на последователите си и обясни каква е причината за раздялата ѝ, на нея и на съпруга ѝ, с „Ку-Ку бенд“ и Слави Трифонов.

„В живота на човек често се случват промени, понякога големи, понякога – по-малки. При мен, при нас с Венко се случи голяма промяна. Вече не сме част от „Ку-Ку бенд“, поемаме по свой път. Вълнуваме се“, започна Невена.

„„Ку-Ку бенд“ за мен беше мечта и ще продължава да бъде мечта, защото това е едно от най-хубавите неща, които са се случвали в живота ми. Винаги, винаги, винаги ще ги обичам и винаги ще съм част от тях и те ще са част от мен, но взехме решение, което начертава нови неща за нас напред. Ще разберете какви ще са, но най-вече причината е семейството, любовта между мен, Венко и Сашко – нашия син Александър. Тъй като в семеен план също ни предстоят много интересни неща“, обясни още певицата.

„Пожелавам на всички да са здрави, Христос воскресе! Бъдете щастливи. Обичайте семействата си и не спирайте да следвате мечтите си и това, което ви вълнува вътре в сърцата си. Бъдете благословени всички!“, завърши видеото си Невена, която в последно време успешно развива свой канал в Youtube.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари