IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен Афлек изпъна бръчките – ботокс или лифтинг

8 май 2024 16 30

Съпругът на Джей Ло дебютира гладко лице

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бен Афлек беше заподозрян, че е легнал под ножа в името на вечната младост или по-скоро, повлиян от съпругата  си Дженифър Лопес. Актьорът беше видян на сцената в неделя с подозрително изпънато от бръчки, лъщящо лице.

51-годишният Афлек се появи с гладко чело и без бръчки „пачи крак“ около очите, а медиите и феновете му веднага го обвиниха, че лицето му изглежда като след лифтинг, но резултатът някак не е особено успешен.

Съпругът на Дженифър Лопес дебютира гладкото си лице по време на шоуто The Roast of Tom Brady, което се излъчи по Netflix в неделя. Хирурзите обаче веднага заявиха, че новата визия на Афлек по-скоро се дължи на инжекции с ботокс и филъри, а не на по-инвазивни методи за подмладяване.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by New York Post (@nypost)

Футболната легенда Том Брейди не беше единствената звезда, която привлече вниманието по време на ужасяващото телевизионно шоу, което беше излъчено на живо. Във въпросното предаване Брейди трябваше да изслуша различни дебелашки шеги по свой адрес, някои включващи бившите му партньорки Жизел Бюндхен и Бриджит Мойнахан.

Но въпреки грубите майтапи на гърба на Жизел и Бриджит, публиката  беше пленена най-вече от гладкото като порцелан лице на Бен. Според пластичния хирург д-р Раджа Мохан „облекчаването“ на бръчките по челото на звездата са категорично доказателство, че той се е подложил на някаква разкрасителна процедура.

Бен Афлек

Бен Афлек през 2022 г. Снимка: Getty Images

Още през юли миналата година беше съобщено, че Бен е започнал да си слага ботокс, след като е решил, че „мрази колко стар и уморен е започнал да изглежда“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари