IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Памела Андерсън се завърна към грима за Met Gala 2024

8 май 2024 14 50

Звездата заряза визията без грим, която лансираше през изминалата година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Памела Андерсън заряза визията без грим, с която нашумя през изминалата година, носейки блестяща, естествена козметика на червения килим на Met Gala 2024 в понеделник вечер.

56-годишната актриса от сериала „Спасители на плажа“ изглеждаше ефирна в рокля на Oscar de la Renta в цвят руж и координиран бледорозов грим, докато се изкачваше нагоре по стълбите на Музея на изкуствата „Метрополитън“.

Памела заложи на блясъка на стария Холивуд като добави и украсена с пера шапка към косата си, за да завърши своята визия.

Миналата година Андерсън се беше отказала да носи грим и налагаше тази тенденция месеци на  ред, но за бала в понеделник тя беше гримирана  от емблематичния гримьор Пат Макграт, който създаде нейната визия, вдъхновена от градините.

„Пам искаше да я гримирам за Met Gala, така че създадохме външен вид, който показваше естествената ѝ красота, но на друго ниво“, каза Макграт в прессъобщение.

Гримьорът обясни, че външният вид на канадската актриса е целял „да покаже как можете да носите лице с грим, но по много свеж и красив начин“.

Макграт описва цялостната естетика на Памела като „ефирна и жива, с нотка на фантазия“. Сенките на Андерсън също са в блестящи розови нюанси.  Въпреки че беше зарязала грима, наскоро Андерсън участва в кампания, появявайки се отново с характерния си опушен поглед за Smashbox Cosmetics по-рано тази година.

Но тя все пак иска да се фокусира върху естествената красота – и дори пусна собствена марка за грижа за кожата. „Мисля, че в  момента съм най-щастлива в собствената си кожа, отколкото някога съм била“, каза тя в интервю за Vogue France през 2023 г.

„Мисля, че красотата идва отвътре“, добави русата сексбомба на 90-те.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари