IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъж след мъж... Джей Ло вече не търси принца

9 януари 2016 08 10

Мис Лопес обяснява как животът я е научил да търси щастието сама

Снимка; Instyle

Снимка; Instyle

Дженифър Лопес е една от най-красивите жени в света. Тя има зашеметяваща фигура, успешна кариера, многостранен талант и милиони фенове по цял свят.

Попзвездата показва своя стил в шикозна фотосесия за новия, февруарски брой на списание InStyle, а в интервюто тя разкрива, че се е отказала да търси Очарователния принц, за който мечтае почти всяка жена.

Все пак Джей Ло има три неуспешни брака зад гърба си и един развален годеж. От няколко години тя има връзка с танцьора Каспър Смарт, който е със 17 години по-млад от нея. Тя обаче вече не мисли за брак.

„Всички момичета са научени от най-ранна възраст, че някой друг ще им донесе щастие. Аз чаках Очарователния принц и го разпознавах във всеки нов мъж в живота си. В даден момент осъзнах, че мога да съм щастлива и без да имам половинка“, споделя тя за любовния си живот.

„Разбрах, че трябва да търся мъж, който да се вписва в живота ми и щастието ми да не зависи от него непременно“, допълва звездата прозрението си.

По всичко личи, че 2016-та година ще бъде много успешна за Лопес. Певицата и актриса планира да се върне като съдия в 15-ия сезон на риалити шоуто „American Idol“, тя е звезда и изпълнителен продуцент на новия сериал по NBC „Нюанси в синьо“, а освен това ѝ предстои да направи 20 концерта в Лас Вегас, като първият е на 20 януари.

Дженифър коментира и какво е да бъдеш майка на 7-годишни близнаци: „Майчинството ме направи по-силна, но и по-нежна.“

Що се отнася до скорошното ѝ пребиваване във Вегас, Лопес казва: „В сравнение с големите световни сцени, Вегас е малка, почти интимна сцена. Виждам това шоу като шанс за хората да прекарат една вечер с мен и наистина да ме опознаят.“

Вижте снимките на Джей Ло в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари