IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Кидман била на косъм да стане г-жа Лени Кравиц

19 февруари 2017 11 45

Актрисата разкри, че е била сгодена за музиканта

Снимка: W

Снимка: W

Никол Кидман изненада света като призна в новото си интервю за списание The Edit, че някога е била сгодена за Лени Кравиц.

Холивудската звезда излизаше с певеца около година през 2000-ата, след развода си с Том Круз, но никога не е споделяла, че двамата са имали намерения за брак. След като се раздели с Лени, Никол срещна Кийт Ърбан, за когото бързо-бързо се омъжи и от когото вече има две биологични дъщери – Съндей и Фейт.

49-годишната Кидман казва, че е работила лесно по филма „Големите малки лъжи“ с дъщерята на Кравиц – Зоуи, именно защото я е познавала добре.

„Е, аз познавах Зоуи, защото бях сгодена за баща ѝ. Обичам Лени и до днес. Той е страхотен човек.“

По актуалната тема за феминизма Никол казва: „Майка ми е била част от лобито на жените в Австралия за право на гласуване. Спомням си, че като дете седях и я слушах да говори за това, че жените са по-силни когато се обединят и че трябва да има равенство между половете, но тогава не я разбирах.“

Вижте снимките на Никол в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари