IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криси Тейгън обеща: Никога да не изоставя мъжа си!

25 септември 2017 11 00

Моделът се обясни в любов на Джон Леджънд

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Семейната идилия на Криси Тейгън и Джон Леджънд е достойна за завиждане от много холивудски звезди. Певецът и модел са заедно вече десет години и в течение на времето техните отношения успяха да се съхранят с търпение един към друг.

Преди дни Криси разкри пред US Weekly подробности около семейния живот и увери, че много обича съпруга си. Звездата призна, че никога няма да го изоставя, защото нито един мъж не е успял да устои на проверката на времето както нейният.

Именно съпругът ѝ е помогнал тя да се справи със следродилната депресия, когато не е искала да излиза от стаята си. Той е търпял й капризите ѝ, окуражавал я като ѝ доказвал любовта си, докато била бременна.

„Не знам кой друг може да понесе всички тези неща, с които постоянно се сблъскваме. Деца, приятели и работа – всичко си има своята сложност, но Джон е всъщност най-леката част от живота ми“, отбелязва Тейгън.

Двамата се запознават през 2007 г. на снимките на певеца към клипа Stereo. През 2007 г. Джон прави предложение на Криси, а през 2013 г. двамата се женят в Италия. Съпрузите възпитават дъщеря си на име Луна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари