IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гринго остава в ареста, Софи учудена

25 септември 2017 13 30

И убийците не ги държат толкова време, възропта певицата

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Тодор Давидов-Гринго, известен като гаджето на фолкпевицата Софи Маринова, остава в ареста, след като съдът удължи мярката му „задържане под стража“.

Той буйства след като чу решението на Районния съд в Айтос и заяви, че го изнудват. След което препоръча на Софи да се маха от този град. Тя пък остана учудена от решението на съдиите и заяви, че и убийците не ги държат толкова затворени.

Давидов е обвинен, че е изнудвал бизнесмен от Айтос за 50 000 лв., съобщиха от Апелативната прокуратура в Бургас.

Гринго дори наел друг човек – 27-годишният Стефан Сливков от Сандански, който отправил закани за убийство към рекетирания айтозлия с инициали А. А.

Разследването е установило, че изнудването е осъществено между 19 и 22 септември. Тодор Давидов е обвинен като подбудител и помагач, а Стефан като извършител.

Гринго давал конкретни съвети на Стефан как да постъпи при среща с изнудвания бизнесмен, какво да му говори и как да се държи. Осигурил му мобилен апарат и SIM карти, намерил му и квартира в Айтос.

Според запознати А. А. е заплашван, че ще бъде ликвидирано цялото му семейство, ако не изпълни исканията на бандитите.

32-годишният възлюбен на Софка бе арестуван в дома на баба си в ромската махала на Айтос през нощта срещу 23 септември. С него по това време била и фолк певицата.

По време на делото пък Гринго поиска Софи Маринова да го представлява в съда, но отказаха да изпълнят молбата му. Той е наел един от най-добрите и уважавани адвокати в Бургас – Красимир Кацарски.

„Невинен съм. Умолявам съда да си платя гаранцията, за да мога да продължа с ангажиментите си“, заяви Гринго в съдебната зала.

„Цяла България и Европа знае, че сме певци и работим заедно. Имаме договори за ангажименти. Живеем по целия свят. А на 18-ти септември ме оперираха в УМБАЛ „Дева Мария“ в Бургас, Тодор през цялото време ми беше придружител в болницата“, каза певицата.

С Гринго мечтаели за бебе и интервенцията в УМБАЛ „Дева Мария“ била именно заради това.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари