IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Анджелина Джоли – сред жертвите на похотливия продуцент

11 октомври 2017 08 00

Тя и Гуинет Полтроу с признания срещу Харви Уeйнстeйн

Reuters

Reuters

Анджелина Джоли разкри, че е една от жертвите на продуцента Харви Уeйнстeйн. Актрисата съобщи, че той ѝ е направил предложение от сексуален характер. Тогава тя е успяла да спре похотливите му опити, но твърдо решила да прекрати сътрудничеството с него.

„Имам лош опит с Харви Уeйнстeйн. В резултат реших никога повече да не работя и предупреждавах онези, които имаха намерения да си сътрудничат с него“, разказва звездата.

Подобен злополучен опит да работи с Харви имала и Гуинет Полтроу. Знаменитата блондинка разказва ужасяваща история.

Когато била на 22 години тя получила главна роля във филма „Емма“. По думите ѝ, по време на кастинга Уeйнстeйн си позволявал доста по-свободни отношения, които тя нарича именно сексуално насилие. Полтроу заяви, че е благодарна на Брад Пит, че тогава се е застъпил за нея.

Скандалът избухна в Холивуд, когато стана ясно, че известният филмов продуцент Харви Уeйнстeйн бе обвинен от много актриси в сексуално посегателство спрямо тях.

беше уволнен от продуцентската компания, на която е съосновател, след постъпилите обвинения за сексуално насилие над жени срещу него, предадоха световните информационни агенции.

Вестник „Ню Йорк таймс“ публикува статия, в която се казва, че съоснователят на компаниите „Мирамакс“ и „Уeйнстeйн къмпани“ е тормозел сексуално различни жени, включително актрисата Ашли Джъд, в период, обхващащ близо три десетилетия.

„Уeйнстeйн“ проведе разследване на обвиненията срещу Харви Уeйнстeйн, а той си взе неограничен отпуск.

По-късно компанията „Уeйнстeйн“ съобщи, че бордът на директорите ѝ е решил да освободи „незабавно“ продуцента.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари