IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Женски клетви, опит за бягство и нож във VIP Brother

13 октомври 2017 06 10

Касабие кълне Мегз да има херния като нейната

Кадър: Нова тв

Кадър: Нова тв

Измислени биографии, фалшиви коси, фалшиви звезди... Всичко това е събрано в тазгодишното издание на VIP Brother, а участниците доказват, че и сами могат да си разрушат градения имидж – ако въобще е имало такъв. Его, неоправдана звездомания и абсолютен кич съпътстват живота на популярните личности, които в нито един момент не показват, че всичко е една игра.

Един отказ на Мегз да носи еднакви дрехи с всички по време на мисия, защото щял да пропадне бизнесът ѝ, извади на показ поредните черни краски в характерите на звездите. Инатът на дизайнерката доведе до спиране на течащата вода, Биг Брадър взе дрехите им, козметиката и храната.

Останали като аскети Сашка със сълзи на очи обеща да вие като вълк, но и това не помогна. Естествено, всички се настроиха срещу Каканашева, като най-дейни зад гърба ѝ са известната с известността си Джулиана Гани и фалшивата принцеса Енджи Касабие. Шеф Петров по навик си каканижеше обидите и единствен Алфредо скочи в защита на Мегз, защото си отстоявала мнението. На няколко чашки той дори си позволи да пипне по косата Гани, която и без това трудно преживява факта, че е без екстеншъни. Тя взе действията му за физическо посегателство и в типичния си стил започна да го атакува зад гърба му.

„Мръсник, пипа ми косата“, циври силиконката.

Действията на Алфредо пък ескалираха и той тръгна да бяга от къщата, но все пак Цуни и Дани Златков успяха да го върнат през капандурата.

В крайна сметка Мегз приключи с бойкота, а двамата с кубинеца си пореваха в изповедалнята. Останалите пък получиха багажа си, водата също потече.

На преден план пък излезе злобата на Енджи, която няма как да се прикрие с дизайнерски рокли и бижута. Тя започна да кълне Мегз, а най-меката фраза, която полетя към дизайнерката бе „Господ ще те накаже!“. В един момент дори ѝ пожела да се сдобие с херния като нейната, тъй като трябваше да пренесе многобройните си дрехи.

Цуни пък се понесе с нож из къщата да реже роклите на Мегз, но по някакъв начин бе спрян. Но пък определено изплаши някои от съквартирантите, начело с готвача Петров.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари