IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сватбата на Дани и Алекс виси – родителите на модела отказаха да дойдат

20 октомври 2017 06 10

Спомни си какво преживя преди година, призова майката

Кадри: VIP Brother

Кадри: VIP Brother

Александра и Дани получиха тежък удар от родителите на красавицата в желанието да се съберат заедно в живота. Те приеха с еуфория седмичната мисия във VIP Brother, в която трябваше да разиграят една традиционна българска сватба. След като Лудия репортер подари пръстен на любимата, двамата взеха решение да вдигнат истинска сватба.

Те бяха подложени на „детектор на лъжата“, като дали отговорите им са истински определяха останалите съквартиранти. Алекс и Дани шокираха останалите с признанията, че докато са били заедно всеки от тях е изневерил повече от пет пъти на другия. Тото дори директно си зададе въпроса дали въобще са били заедно. Влюбените обаче бяха категорични, че се обичат и искат да са заедно и в реалния живот.

Ентусиазмът им обаче бе попарен от майката на Алекс в телефонно обаждане, което трябваше да изиграе роля на покана за тържеството.

„Ние с баща ти категорично няма да дойдем. Обичаме те, но се държиш като 12-годишна тийнейджърка. Спомни си какво преживя преди една година. Излезте, поживейте заедно и преценете дали сте един за друг“, заяви майката на Богданска.

Алекс се разрева и опита да обясни колко се обичат, но майка ѝ бе непреклонна. Дойде и логичният въпрос за Алекс – кого ще предпочете, Дани или родителите си?

Междувременно мъжете в къщата, особено Дани Златков и Алфредо, се раздадоха на ергенското парти на Петканов. За тяхното добро настроение се погрижиха три танцьорки в оскъдно облекло.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари