IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Шерцингер вдигна публиката на крака в чест на Гришо

20 ноември 2017 09 55

Тя сподели новината за победата му в „X Фактор“

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

След като завоюва най-голямата титла в кариерата си досега, Григор Димитров изпълни с вълнение и гордост не само сърцата на своите почитатели и всички българи, но и на една много специална за него дама.

След победата над белгиеца Давид Гофен Никол Шерцингер не скри вълнението си. По време на шоуто „X Фактор“, където е член на журито, певицата обяви победата на своя приятел, след което призова публиката да скандира името му с поздравления към българския тенисист.

С тази своя реакция тя сложи край на спекулациите относно тяхната раздяла.

Самият Григор също не пропусна да спомене екзотичната си половинка, докато благодареше на всички хора, на които дължи успешната година в професионален план.

„Искам да благодаря на моята приятелка, тя заслужава това за тези две седмици. Тя изигра много важна роля за всичко, което се случва. Тя се крие някъде“, сподели Гришо.

Снощи Григор Димитров победи белгиеца Давид Гофен в три сета – 4:6, 7:5, 6:3.

От днес той вече е №3 в света, попълни и банковата си сметка с напълно заслужените 2,5 млн. долара от наградния фонд на турнира.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари