IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари поръчал годежен пръстен с диаманти на Даяна

27 ноември 2017 14 00

Той ще бъде изработен с диаманти от брошка на покойната принцеса

Снимка: Splash

Снимка: Splash

Влюбеният принц Хари е поръчал годежен пръстен, изработен с диаманти от брошка на принцеса Даяна, за избраницата си Меган Маркъл, съобщи в. „Дейли експрес“.

Принц Хари се сгоди в годината, в която се навърши 20-годишнината от смъртта на майка му.

Принцесата на Уелс почина в катастрофа през 1997 г. в Париж, когато Хари беше едва на 12 години.

Сега, когато празнува с бъдещата си съпруга, той несъмнено ще изпита и тъга, че майка му не може да го види в този важен момент от живота му.

Когато по-големият му брат Уилям предложи на Кейт Мидълтън, той ѝ даде годежния пръстен на Даяна.

Сватбата на Хари и Меган ще е през пролетта на 2018 г. Меган Маркъл, която е на 36 години, се е срещнала с кралица Елизабет Втора. Принц Хари също е получил благословия от родителите на Меган Маркъл.

Миналата седмица беше съобщено, че Меган Маркъл се е изнесла от апартамента си в Торонто, където се снимаше сериалът „Костюмари“ с нейно участие. Според „Ю Ес уикли“ всички принадлежности на актрисата са били опаковани, за да бъдат изпратени в Лондон.

Принц Хари и Меган Маркъл се запознаха през юли 2016 г. благодарение на приятели. Принцът потвърди след няколко месеца връзката им. За първи път се появиха заедно публично през септември на Игрите на непобедимите в Торонто, в които участват ранени ветерани.

Първата публична поява на двойката след годежа, пръстенът на Меган Маркъл, Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари