IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трогателно: Бритни се целува с младото си гадже на баскетболен мач

1 декември 2017 10 40

Сам Асгари и певицата са заедно от около година

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Романът между Бритни Спиърс и младият модел Сам Асгари продължава повече от година. Двойката неведнъж са доказвали, че за любовта възрастта не е от значение.

35-годишната певица и 23-годишният ѝ приятел не скучаят заедно. През лятото двамата бяха на почивка в Япония, а преди дни бяха забелязани на баскетболен мач.

Бритни и Сам не криеха чувствата си. Младият човек в продължение на цялата игра не спря да прегръща певицата. Фотографи ги снимаха дори как се целуват.

Внимание привлече не само този нежен акт, но и облеклото на Спиърс, пише OK Magazine. Звездата бе с бяла риза с дълбоко деколте и къси черни шорти.

За връзката между двамата се заговори в края на ноември миналата година. Приятели на Бритни заявяват, че покрай атлетичното си гадже, певицата буквално се е преобразила.

Въпреки това се заговори и че младият човек е изневерявал на певицата. Бил забелязан да се целува с известен модел. Все още не е ясно как Бритни е реагирала на провокацията.

Снимка: OK Magazine

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари