IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездите, които защитиха телата си. Независимо от дефектите!

9 декември 2017 09 00

Знаменитостите, които харесват бодипозитивизма

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Тази година звездите показаха, че греят не заради телата си, а заради същността си. Мнозина знаменитости решиха да се откажат от идеята да имат перфектните форми и да отдадат почит на бодипозитивизма. Ето и кои бяха сред най-големите му защитници.

Криси Тейгън

Тя се гордее с тялото си. Има традиция – всяка година да показва на последователите си в социалните мрежи своите стрии. През 2017 г. Криси ги сравни с водно течение.

Снимка: Instagram

Лейди Гага

Певицата отмъсти на хейтърите като излезе за Супербоул. Тя като цяло не смята, че е длъжна да отговаря на критиците, които не харесват визията ѝ. Все пак Лейди Гага публикува снимка в Instagram от участието си, като написа под нея, че обича своето тяло и че то е всичко, което желае.

Снимка: Instagram

Деми Ловато

Деми Ловато също не остана длъжна на онези, които вярват в перфектните форми. Звездата се похвали, че между бедрата си няма пролука. Тя сподели в социалните мрежи, че е щастлива. „Нямам място между бедрата, но все още съм красива“, написа тя под фотоса.

Снимка: Instagram

Хилари Дъф

Хилари Дъф също призова хората да се гордеят с телата си. След като роди, актрисата набра прилични килограми и естествено не успя да избяга от негативните коментари. Въпреки това звездата се обърна към критиците си с въодушевление. „Дами, хайде да се гордеем с това, което имаме“, написа тя.

Снимка: Instagram

Ева Лонгория

Звездата от сериала „Отчаяни съпруги“ също понатрупа килца, като поради тази причина мнозина я помислиха за бременна. Всъщност актрисата споделя, че просто се чувства щастлива със съпруга си Хосе Бастон.

Снимка: Instagram

Риана

Риана също понатрупа килца покрай любов. След като изживя няколко нещастни връзки с Крис Браун, Луис Хамилтън, певицата се отдаде на заслужено щастие с бизнесмена Хасан Джамил. Откакто се отдаде на тази връзка тя обаче качи около 15 килограма.

Снимка: Splash

Нели Фуртадо

Но не от щастие в любовта, а точно заради раздяла със съпруга си Демачио Кастелон, певицата Нели Фуртадо качи доста килограми. Тя явно тежко преживява раздялата след 8-години брачен живот.

Снимка: Facebook

От другата страна

Марая Кери

Затова пък Марая Кери реши да се бори с излишните си килограми и дори си сложи гастрален пръстен, който ѝ помага да ограничи приема на храна. Кери взе спешни мерки да коригира теглото си, след като се „почувства адски несигурна за формите си“. Тя вече се похвали, че е с 11 кг по-слаба.

Снимка: Instagram

Джанет Джексън

Сестрата на Джако – Джанет Джексън също реши да свали килограми. След раждането певицата бе променила теглото си, но след усилени тренировки и строга диета тя успя да свали 23 кг.

Снимка: Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари