IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо не успя да забременее Ким Кардашян?

13 декември 2017 12 40

Риалити звездата сподели подробности за третото си дете

Снимка: Splash

Снимка: Splash

Ким Кардашян и Кание Уест очакват своето трето дете, което се износва от сурогатна майка. И двамата не се уморяват да повтарят, че вземането на решението да имат дете по този начин не е било лесно.

В последния епизод на риалити шоуто на фамилията Кардашян, Ким разказа повече подробности за третото си дете. С Кание ще имат момиче, след което допълни на сестрите си, че не е лесно да се намери подходяща сурогатна майка.

„Аз съм много благодарна за добротата и отдадеността на жената, която носи детето ми. Определено ще запазя името ѝ, не искам хората да знаят за нея“, заяви Ким в шоуто.

И добави, че все още е разстроена, че сама не е могла да зачене. Кардашян признава, че се опитвала да забременее инвитро, но ембрионът не се захванал.

„Това е толкова разочароващо. Постоянно си изнервен, защото вероятността да забременеете е само 60%. Този метод не ми хареса“, заяви Ким.

Лекарите също определили, че трета бременност за нея ще бъде много рискова.

За третото дете на Кардашян се разбра през октомври, а според източници, момичето трябва да се роди през януари 2018 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари