IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Милена Аврамова преодоля болката от развода с Фицата

18 януари 2018 07 40

Не съм отчаяна бивша съпруга, казва актрисата

Милена и Филип на сватбата си. Снимки: България днес

Милена и Филип на сватбата си. Снимки: България днес

Миналата година Филип Аврамов и съпругата му Милена се разведоха. В центъра на медийното внимание бе Фицата, който стана отново баща, но детето бе от новата жена до него Севинч Ибрахим. Актрисата Милена Аврамова предпочете да мълчи по темата, а и както тя казва – не е искала да трупа показна популярност при раздялата.

„Истината е, че никога не съм искала да трупам слава чрез брака си с Филип. Камо ли да ставам популярна покрай развода ни. Правя го сега, защото дойде времето. Исках да говоря в момент, когато се почувствам по-спокойна. Важно ми е да бъда разбрана правилно. И се надявам оттук нататък хората да забелязват каква съм на сцената и в киното, а не какво се пише за личния ми живот. Да уловят заряда ми, вярата, мечтите и да ме усетят без излишно натрисане в медиите като „отчаяна бивша съпруга“. Не съм такава! Давам това интервю и заради дъщеря ни Рая, за да знае един ден, че майка ѝ и баща ѝ не са се изпокарали. Не съм имала проблем да говоря освен обидата и болката, които се преглъщат. Но това са нещата от живота. И да се знае, че между нас с Филип няма омраза и негативни настроения. Имаше дълго време едно дълбоко неразбиране“, разкри Милена пред „България днес“.

Тя разбрала, че нещата между тях не вървят най-силно по време на снимките на филма „Летовници“, в който по ирония на съдбата играе именно отчаяна съпруга.

„Да. Моята роля е на Лили – жена, която не намира пресечна точка със съпруга си. Но истината е, че разривът в отношенията ми с Филип всъщност отключи и други травми от миналото ми – спомени, с които не се бях справила. Други проблеми. Затова и плаках истински на кастинга, а за филма трябваше тъжна, търсеща жена. Впоследствие, след „Летовници“, започнах да си задавам въпроси – какво следва за мен оттук нататък. В началото, когато срещнах Филип, вярвах, че любовта е един мъж за цял живот. Колкото и неща да са се случвали във времето между нас, каквото и да правихме, вярвахме, че сме се намерили. И това ни свързваше около 17 години – веселбата, смехът, песните, да седим на огъня, да се къпем голи в морето, да се разхождаме из гората. Най-силното в нашата връзка бе, че усещах неговата душа. Мислех, че и той моята. И че ще е за цял живот. И предполагам, че все още е за цял живот, макар сега нещата да стоят по различен начин – винаги ще го обичам. Дали при него е така, не ме интересува толкова, защото имаме прекрасно дете. Ще обичам Филип цял живот, защото, ако си кажа, че всичко в тези години е било лъжа, трябва да залича половината си живот. Ако си го причиня, няма как да продължа напред. На този етап е много трудно обаче да върна това усещане за любов в мен“, казва още актрисата.

Тя допълва, че е мислела за проблемите в брака като преходен период и не признавала пред себе си, че нещо се е счупило.

„Вярвах си. Но осъзнах, че нещата не вървяха и преди това. Появи се нашето детенце Рая. Когато стана на две годинки, усетих, че нещо се е променило за мен по-специално, тъй като съм доста дива натура, обичах и купони и не ми пречеше да не спя до късно, когато беше весело. Но с появата на Рая рязко отговорността към нея измести забавленията. Докато това не го усетих при Филип. И предполагам, че там някъде започнаха да се разклащат нещата. Защото си мислех, че и той ще се промени в тази насока, но той е тъп и упорит, както се казва, и си живее така, както си иска, и никой не може да го промени. А и погледнато от този момент, ми се струва, че и не трябва да бъде променян. Та започнах да изисквам неща от него, които не му идваха отвътре, и съответно не ставаше“, обяснява Милена Аврамова.

Тя допълва, че разводът им е минал без сътресения и дори адвокатката им казала, че толкова бързо не са минавали нещата в цялата ѝ кариера. Тя не се е срещала още със Севинч, което за нея е странно. Но признава, че в началото ѝ е била ядосана. Но иска нейната дъщеря Рая и дъщерята на Филип – Ана, да установят добра връзка като сестри.

Филип Аврамов и Севинч Ибрахим

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари