IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уил Смит и Джейда Пинкет се развеждат. Поредни слухове или истина?

2 февруари 2018 10 20

Двамата са заедно повече от 20 години

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Уил Смит и Джейда Пинкет Смит са едни от най-дългогодишните двойки в киноиндустрията. Знаменитостите са заедно повече от 20 години и често са се чували слухове, че двамата се разделят.

Поредното такова внушение написа RadarOnline. Изданието се позовава на източник, близък до звездното семейство, според когото от известно време двамата живеят „отделен живот“ и най-сетне са готови да сложат край на брака си за добро.

Те дори започнали да посещават и семеен психолог. Така нареченият „източник“ разказва на сайта:

„Те са решили да се захванат със съдебно дело и дори прекарали известно време заедно напоследък.“ По думите му, като са отделени двамата са били по-щастливи.

Може би за да покаже, че написаното е лъжа, Уил Смит пусна видео на страницата си в Instagram, в което ясно се вижда, че двамата с Джейда си прекарват чудесно заедно и изглеждат напълно щастливи.

Уил Смит и Джейда Пинкет Смит вдигат сватба през 1997 г. Те имат син Джейдън и дъщеря Уилоу. Съвсем скоро очакваме Джейда да посети България и да е екранна партньорка на Джерард Бътлър.

Във флирт на борда на самолет ще се впусне съпругата на холивудската звезда Уил Смит в предстоящото заглавие „Код: Ел Ей“.

Джейда Пинкет Смит е последната обявена звезда, която ще забие токчето си у нас за третия филм от поредицата, проследяваща опитите на Джерард Бътлър да измъкне президента от поредната терористична заплаха.

Клапата на „Код: Ел Ей“ ще щракне до дни в Лондон, като по традиция част от кадрите ще бъдат реализирани и в студиата на „Ню Бояна“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари