IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Папараци спипаха Ева Лонгория без грим

14 февруари 2018 07 40

Актрисата е в очакване на първото си бебе

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Бременната Ева Лонгория често е следена от фотографи, които не пропускат момента да я заснемат докато е със съпруга си или с приятелите си.

Когато Лонгория е на червения килим, то тя изглежда безупречно. Но какво се случва, когато актрисата не е гримирана и не ѝ предстои звездно събитие.

Фотографи успяха да я заснемат във времето, докато тя е в салон за красота, но преди актрисата да бъде подложена на разкрасителни процедури, пише OK Magazine.

42-годишната Ева натрупа килограми, но все пак тя е в чакане на първото си бебе. Може би и затова звездата от „Отчаяни съпруги“ не иска да използва грим. Тя бе уловена от фотографи в черен спортен костюм и без никакъв грим на лицето си и като че ли прилича на съвсем обикновена домакиня.

Снимка: OK Magazine

Новината, че Лонгория чака бебе дойде в края на миналата година. Актрисата и съпругът ѝ Хосе Бастон официално отразиха отношенията си през май 2016 г. Преди сватбата си се срещаха три години.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари