IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари и Меган – щастливи в Единбург

14 февруари 2018 09 20

Двойката привлече още повече симпатии с усмивките си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Принц Хари и Меган Маркъл посетиха Шотландия и бяха посрещнати с ентусиазъм от техни симпатизанти, които чакали с часове на студа тяхната поява в Единбург, съобщава Ройтерс.

Затова пък звездната двойка е успяла да спечели още повече симпатията на чакащите, тъй като Хари и Меган били невероятно усмихнати. „Те са просто удивителни, толкова земни“, споделя впечатленията си Аманда Скот.

Меган Маркъл носеше черно карирано палто, напомнящо на традиционната шотландска пола.33-годишният принц Хари и 36-годишната Маркъл бяха посрещнати официално в града от бенда на кралските морски пехотинци в двореца.

След това гледаха изстрела с оръдие в 13 ч. – традиция, която датира от 1861 г. Двамата посетиха и благотворителната организация „Соушъл байт“, която управлява верига кафенета и раздава храна на бездомници, а освен това наема за служители хора, останали на улицата.

Заведението е било посещавано и от други знаменитости, като актьорите Джордж Клуни и Леонардо ди Каприо.„Мисля, че е чудесно, че те правят всичко това с цел благотворителност. Те имат власт, но я използват за добри дела“, каза 13-годишно момиче, дошло с баща си Скот.

В програмата на Хари и Меган Маркъл е и прием в двореца Холирудхаус, на който са поканени и млади представители на благотворителни организации.

Като част от обиколката на Великобритания преди сватбата си, влюбените посетиха английския град Нотингам и столицата на Уелс Кардиф.

Внукът на кралица Елизабет Втора принц Хари, който е пети поред в наследяването на престола, и Меган Маркъл – звездата от телевизионния сериал „Костюмари“, оповестиха годежа си миналия месец. Вече е обявена официално и датата на сватбата – 19 май в Уиндзорския замък.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари