IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли с първа снимка след раждането

15 февруари 2018 13 00

Риалити звездата често се допитвала за съвет до сестрите си

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Две седмици след като стана майка за първи път Кайли Дженър реши да публикува своя снимка в социалните мрежи, където да покаже фигурата си след раждането.

Нейни близки уверяват, че риалити звездата е съсредоточена много повече върху грижите за новия член на семейството, отколкото върху професионалните ангажименти. Но ето че Кайли отново се появява пред публика в Instagram.

В кадъра Кайли е седнала пред огледало и си прави селфи по къси шорти и боти. Така Кайли поздрави последователите си в социалните мрежи за Свети Валентин.

Младата майка е наела и детегледачка, която да ѝ помага за бебето, съобщава OK Magazine. Също така често се обръща за помощ към своите сестри. Кайли не се притеснява да иска и съвети относно бебето.

Тя се готвила много за появата на малкото и се допитвала до няколко специалиста за това как да бъде гледано бебето.

Според източник, Кайли не полагала особени усилия за да възвърне формата си. Сестрите ѝ предлагали да тренира заедно с тях, но тя не била така стриктна. След раждането на дъщерята си Кайли променя само дневния режим на хранене.

Снимка: Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари