IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горещи снимки от медения месец на Емили Ратайковски

13 март 2018 13 30

Красавицата не пести пари, когато става въпрос за романтика

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Емили Ратайковски не пести никакви разходи, когато става въпрос за собствения ѝ меден месец.

26-годишната красавица и новият й съпруг Себастиан Беър-Маклърд се отдадоха на романтика сред мегалукса на пустинния курорт Амангири, където апартаментите стигат до 8 800 долара на вечер.

Емили се омъжи на тайна, малка сватба, облечена с дреха за 200 долара от Zara, но явно няма намерение да се отдава на скромен брачен живот.

Въпросният курорт в щата Юта е любим на много знаменитости, сред които са Гуинет Полтроу и нейният годеник – Брад Фалчък.

Петзвездният Амангири е сгушен сред красивия каньон в пустинята на Юта. Курортът се гордее с апартаменти със собствени басейни, самостоятелни тераси и двор.

Гостите могат да се поглезят в сауната, парната баня, студения басейн, да се потрудят над формата си във фитнеса, или да практикуват йога с личен треньор.

Младоженката Ратайковски сподели доста кадри от зашеметяващото си романтично бягство, непропускайки да демонстрира за пореден път своите перфектни форми.

Сред снимките има нейни кадри докато се наслаждава на закуска в леглото, докато си пие сутрешното кафе, гола във ваната. Актрисата от „Gone Girl“ се омъжи изненадващо за Себастиан миналия месец, изненадвайки феновете си.

Двамата сключиха граждански брак в общината в Ню Йорк едва месец след като Емили обяви, че се е разделила с бившия си приятел Джеф Магид.

Сексапилната брюнетка и новият ѝ съпруг бяха фотографирани заедно за пръв път през декември 2017-а, а след това бяха засечени да се целуват на Свети Валентин. Беър-Маклърд е актьор и продуцент и работи върху филма „Доброто време“ от 2017 г. с участието на Робърт Патинсън.

Снимки: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари