IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хенри Кавил сподели видео в памет на... мустака си

23 март 2018 12 00

Звездата призова феновете си да запазят спокойствие

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Британския актьор Хенри Кавил поздрави феновете си с шеговито видео като показа гладко избръснатото си лице.

Звездата, изиграл Супермен в „Лигата на справедливостта“ се показва по халат в банята си и разказва: „Привет. Не се стряскайте. Това съм аз, Хенри Кавил. Понякога супергерой и бивш таен агент. Знам, трудно е да ме разпознаете. За мен пък е трудно да призная, но това, което виждате, не е компютърно генериран образ. Мустакът наистина го няма“.

Видеото след това преминава в монтаж от снимки на Кавил със спечелилия смехотворна слава мустак, докато на заден план звучи песента „Ще те помня“ на Сара Маклоклън. Клипчето завършва с надписа „Обръснат, но незабравен“.

Актьорът стана обект на присмех в интернет пространството заради „компютърно обръснатото“ си лицево окосмяване преди година.

Мустакът на 34-годишния Хенри Кавил се „прочу“ миналото лято като обект на възможно най-лошото компютърно отстраняване във филмовата история, заради което и собственикът му „отнесе“ цялото остроумие на интернет войнството.

Тогава Кавил се снимаше в обичайната си през последните години роля на Супермен за комиксовата продукция „Лигата на справедливостта“.

Същевременно актьорът работеше и над филма „Мисията невъзможна 6“, като ролята му в шпионската поредица го задължаваше да носи мустак.

Когато „Уорнър брадърс“ неочаквано насрочи презаснемане на сцени от комиксовия филм, Хенри Кавил се озова в ситуация да се подвизава като мустакат Супермен, чието лицево окосмяване екипът по специални ефекти впоследствие премахна в постпродукцията.

Поднасяйки поредна порция смях на феновете, Кавил сподели в Instagram видео „в памет“ на знаменития си мустак, вече „покойник“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари