IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лили от Big Brother разкри пола на бебето си

23 март 2018 15 00

Тя очаква първото си дете след 3 месеца

Снимка: сп. Umbrella Bar Magazine

Снимка: сп. Umbrella Bar Magazine

Бившата риалити звезда Лили Ангелова, която стана известна покрай участието си в Big Brother, очаква своето първо дете след три месеца. Тя води борба в продължение на няколко години, за да стане майка, но поради лекарска небрежност и липсата на елементарни изследвания, зад гърба си има един неуспешен инвитро опит.

В крайна сметка забременява естествено, след установяване и коригиране на инсулинова резистентност. Днес тя очаква своето първо дете, което е момченце, разкри тя пред сп. Umbrella Bar Magazine.

Освен пола на бебчето, Лили разкрива, че след раждането, по всяка вероятност, с половинката й Станислав, ще отглеждат сина си в Пловдив, а за същинската част от майчинството, тя се подготвя от самото начало на бременността, като ходи на училище за родители.

Смята да съчетава кърменето с нови бизнес проекти, като до няколко дни ще пусне своя нов козметичен продукт – който този път ще бъде за обемен ефект на устните.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари