IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чанинг и Джена: Началото и краят на една любов

6 април 2018 08 00

Поредната разпаднала се връзка в Холивуд

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Чанинг Тейтъм и Джена Дюън

Не е лесно да си холивудска звезда и любовта ти към един партньор да остане до живот. Доказаха го много звезди, чиито бракове изглеждаха перфектни, а всъщност отношенията им са били далеч по-сложни. Последните, за които се разбра, че продължават живота си поотделно са звездите Чанинг Тейтъм и Джена Дюън.

Двамата имаха 9-годишен брак и изглеждаха щастливи заедно, споделяха хубавите си моменти в социалните мрежи, пътешестваха и отглеждаха дъщеря си Евърли пред очите на феновете си.

Първа искра

Тейтъм неведнъж е признавал, че между него и Джена искрата пламнала още при първата им среща. Запознават се по време на снимките на филма „В ритъма на танца“, където изпълняват главните роли.

24-годишният Чанинг работи като модел стриптийзьор, когато през 2005 г. му предлагат да се снима в тази продукция. Джена в същото време вече е известна и се е срещала и разделяла с друга голяма звезда – Джъстин Тимбърлейк.

На снимките

Тейтъм се влюбва веднага в Дюън. Но за да покори сърцето на красавицата му се наложило да направи няколко опита, пише OK Magazine. Джена не вярвала, че неговият колега е сериозен в отношенията си към нея. „Ти си длъжен да разбереш, че търся сериозна връзка“, обяснила му тя.

След тази фраза Чанинг не мислил дълго, а отишъл в хотелската ѝ стая, за да потвърди сериозните си намерения към нея. Той обяснил, че има шанс да остане и сам, но не може да престане да мисли за нея. Казал „Нека да опитаме“, спомня си Джена в едно интервю.

Двойката не могла дълго да крие връзката си. „На следващата сутрин ми позвъни асистент-режисьора и ми каза, че екипът не може да намери Тейтъм, че го няма в хотелската му стая. Тогава казах: „Той е при мен“. След това признание Чанинг отишъл на снимачната площадка, съпроводен от бурните аплодисменти на екипа.

Красива сватба

Тейтъм и Дюън се женят в Малибу на 11 юли 2009 г. като на тържеството са поканени 220 гости. „Сега съм толкова щастлив. Това прилича само на времето на първите ни срещи като усещане“, споделил чувствата си Чанинг пред People след сватбата.

Еднакви татуировки

Въпреки плътния работен график двамата влюбени успяват да намерят време за сватбено пътешествие, макар и то да трае само два дни. Младоженците се отправят към Бали, където си правят еднакви татуировки. „Нашият мини меден месец продължи два дни. Затова имаме еднакви татуси, с надпис „рамо до рамо“ на балйиски, пише звездата в Twitter.

Раждането на бебето

През 2013 г. семейство Тейтъм се сдобива с дъщеричка. Джена ражда малката Евърли Елизабет Тейтъм. Детето се появява на 31 май в Лондон, а съобщението е официално описано в сайта на звездата. Първата снимка на малката публикува Чанинг в Деня на бащата през същата година. До този момент двойката рядко публикува фотос с дъщеря си в социалните сайтове, за да я предпазят от излишно обществено внимание.

Двамата неведнъж са споделяли в интервюта колко много държат един на друг, как се подкрепят и критикуват, следят работата си взаимно и се съветват. Те са абсолютен пример за това как любовта може да устои и в съвремието, но уви.

Обява за развод

На 3 април 2018 г. 37-годишните Чанинг и Джена обявяват разпадането на брака си. Двойката публикува съобщение, в което пише „Ние толкова дълго се обичахме един друг, направихме вълшебно пътешествие заедно. Нищо не се е променило. Обичаме се като преди, но тази посока ни води по различни пътища“.

Двамата все пак отбелязват, че ще продължат да се грижат за дъщеря си Евърли. С края на брака им, пропада и още една надежда, че любовта в Холивуд може да завърши с „Happy End“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари