IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеръми Мийкс: Не съм бил по-щастлив никога

19 май 2018 08 00

Интервю с престъпника, който стана модел, а скоро ще е мъж на милиардерка

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Джеръми Мийкс за първи път дава интервю, откакто стана ясно, че се е сгодил за Клое Грийн, дъщерята на собственика на веригата Topshop, а освен това тя очаква първото им общо дете.

34-годишният американец, който преди години нашумя като най-сексапилният престъпник в света, а след като излезе от затвора, се преквалифицира в успешен модел, дава интервю за списание FV.

Бившият затворник се изстреля по посока световна слава, когато неговата полицейска снимка се появи в онлайн пространството през 2014 г.

Колкото до любовта му с милиардерската наследница Клое, тя стана общоизвестна преди около година, като много хора повдигнаха вежди, убедени че тази връзка няма да просъществува. Клое и Джеръми се запознаха по време на филмовия фестивал в Кан през май 2017 г., когато той позираше за дизайнера Филип Плейн.

Първоначално горещият бивш гангстер имаше намерение да не отговаря на критиците, които твърдяха, че той е зарязал жена си, за да бъде с мис Грийн от материални подбуди, но днес той твърди, че никога не е бил по-щастлив в живота си.

Пред изданието красавецът казва: „Никога не съм бил толкова щастлив умствено, емоционално и физически. Това е най-невероятният период от живота ми.“

Джеръми и Клое; Снимка: Instagram

Джеръми очаква дете от 27-годишната си годеница, като това ще е второ дете за него и първо за нея. В тази връзка той споделя какво мисли за насилието и образованието.

На въпроса какво мисли за успеха си в модната индустрия, той казва: „Никога не съм мислил, че това, което ми се случи е възможно.“

За децата, които се превръщат в престъпници, както се е случило с него, той казва: „Децата се нуждаят от добро образование, от баща, който да присъства в живота им, както и от близки хора, които да им помагат. Проблемът с насилието е сериозен, особено в квартала, в който съм израснал.“

Говорейки за това, което е научил от „живота на улицата“, той добавя: „Научих, че направиш ли добро, то ти се връща, направиш ли нещо мръсно, връщаш се в калта обратно... Просто е.“.

Мийкс споделя и какво мисли за любовта: „Любовта означава всичко за мен. Тя ме държи жив и ме мотивира най-много да вървя напред.“.

Вижте снимките на горещия Джеръми, дело на фотографа Денъс Леополд, в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

( преди 5 години )
Парите съблазняват...а и няма да е първият баща, изоставил детето си, вярно, че другите обикновено го правят заради фустата, а не заради банковите сметки.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар