IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жената до Бен Афлек: Какво е да си половинка на звезда?

16 май 2018 07 50

За излишното внимание, папараците, разказва Линдзи Шокоус

Снимка: Splash

Снимка: Splash

Телевизионният продуцент Линдзи Шокоус сподели откровено пред американското издание Elle какво е да си партньор на холивудска звезда и как се е променил животът ѝ година след началото на романа ѝ с Бен Афлек.

Тя обяснила, че в началото ѝ било доста трудно и непривично да се намира пред обективите на папараците, а също така да привлича излишно обществено внимание.

Момичето дълго време работи като продуцент на известното шоу Saturday Night Live, затова по думите й тя не е свикнала на такова внимание. През цялото време е стояла от другата страна на камерата, а сега сама се оказва под прицела на фотографите.

„По време на кариерата ми свикнах и ми хареса да стоя зад камерата. Аз съм продуцент, майка, приятел, но не и публична личност, това е просто абсурдно. Когато те фотографират в супермаркет ти е странно, но вярвам, че хората, които гледат тези снимки, мислят за мен само минута и след това се завръщат към обичайния си живот.“

Тя също така разказа за началото на нейната кариера. Шокоус обясни, че в началото е била просто стажант и постепенно е достигнала до нивото на продуцент. Според колегите ѝ, Линдзи има истински талант за усещане за потенциала на знаменитостите и много звезди ѝ дължат популярността си.

Линдзи бе попитана и дали отношенията ѝ с актьора са започнали още преди той да се раздели с бившата си жена Дженифър Гарнър, но тя остави този въпрос без отговор.

Дженифър Гарнър окончателно се раздели с бившия си съпруг Бен Афлек през април миналата година. Двамата успяха да запазят приятелски отношения заради трите им деца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари