IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След стрелбата по Люси Иларионов: Потулва ли се случаят?

16 май 2018 09 00

Режисьорът разказва какво се е случило

Снимка: Bulgaria ON AIR

Снимка: Bulgaria ON AIR

Режисьорът Люси Иларионов и неговата половинка изживяха кошмарни мигове, след като в неделя стреляха по автомобила им. Люси бил заедно с приятелката си Ани Хоанг в колата, а инцидентът е станал на пътя към София, след изхода на Велико Търново.

Освен изстрелите, към колата на Иларионов са хвърчали и бутилки. Според официална информация от МВР, 27-годишният мъж, който е стрелял по колата на режисьора, е бил задържан за 24 часа, но според Иларионов това не е така. Той каза също, че според същата тази информация не е било вадено оръжие.

„Полицаите се държаха много добре с мен. По някакъв начин аз виждам, че искат това да се потули и че не се действа по начина, по който трябва да се действа“, каза Иларионов в ефира на „България сутрин“.

Режисьорът сподели, че по време на преследването е попречил на другия участник в случката да го изпревари, за да му попречи да стреля евентуално отстрани. Иларионов разказа също, че е потърсил съдействие от полицията на телефон 112 и след около 20 минути два патрулни автомобила са започнали да търсят агресивния водач. 27-годишният мъж се върнал на мястото на инцидента, след като разбрал от родителите си, че полицията го търси.

„Той каза, че няма оръжие, беше направена проверка на неговия автомобил. Казаха, че няма пистолет и някак си все едно всичко беше наред“, сподели още Люси Иларионов пред камерата на Bulgaria ON AIR.

Режисьорът изрази също възмущението си, че при положение, че другият мъж има регистрирано оръжие, защо не са направени никакви действия в посока на това то да бъде показано или да му се направи експертиза дали скоро е било стреляно с него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари