IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Лонгория със смела фотосесия преди раждането

16 май 2018 12 20

Актрисата очаква да роди през май

Снимка: Iris Covet Book

Снимка: Iris Covet Book

Въпреки че е бременна, Ева Лонгория не спира да участва във всякакви обществени събития и кариерата ѝ върви динамично. Звездата от „Отчаяни съпруги“ участва в благотворителен обяд, появявайки се на високи токчета.

Получи и звезда на Алеята на славата в Холивуд, а сега се снима за Iris Covet Book. Смелата фотосесия се случва непосредствено преди появата на бебето, което се очаква през май. На снимките актрисата се представи в няколко образа.

На една Ева е в плувен басейн, наслаждавайки се на безтегловността. В друг кадър тя изглежда недостъпна с разпиляна коса и бронзова кожа.

43-годишната звезда очаква първото си дете от своя съпруг – 49-годишният Хосе Бастон, който има още три деца от предишна връзка. Двамата сключиха брак през май миналата година след тригодишна връзка.

През декември стана ясно, че Ева чака момче. Неведнъж медиите спекулират с евентуална бременност на Лонгория. Тя пък се шегува, че в момента, когато това е станало истина, сигурно са щели да напишат, че отново е преяла.

Вижте Ева Лонгория в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари