IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Поредна раздяла: София Ричи скъса със Скот Дисик

4 юни 2018 06 10

„Заслужаваш повече“, казал таткото Лайънъл

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

София Ричи и Скот Дисик са се разделили след близо едногодишна връзка. 19-годишната дъщеря на музикалната легенда Лайънъл Ричи сложила край на връзката си с телевизионната знаменитост Дисик, който има три деца от бившата си приятелка Кортни Кардашян – 8-годишния Мейсън, 5-годишната Пенелопи и 3-годишния Рейн.

„София скъса с него“, заяви близък до двойката източник. Смята се, че до раздялата се стигнало, след като Скот бил забелязан в компанията на мистериозна жена в Джаксън Хол, Уайоминг, дни след като той и София се върнали от романтична ваканция във връзка с честването на 35-ия му рожден ден.

Семейството на София изиграло роля за решението ѝ да скъса с Дисик, като настояло, че тя „заслужава повече“.

„Баща ѝ има голямо влияние над нея – допълни източникът пред E! News. – Той й каза, че му дошло до гуша и че тя заслужава повече.

Лайънъл ѝ каза да се върне у дома и тя го послуша. София е разстроена и натъжена, но си дава сметка, че не е имала друг избор, след като Скот ѝ изневерил. Тя много разчита на подкрепата на семейството си.“

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари