IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гери-Никол бясна, остана без номинации от БГ радио

14 юни 2018 06 10

Певицата определи организатори и участници като мишки

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Младата изпълнителка Гери-Никол избухна срещу организаторите на наградите на БГ радио, след като не получи нито една номинация в различните категории. Според регламента, те се определят от слушателите на медията.

„Мишките могат да пируват само когато котараната с яката дупара я няма! Най-слушаната поп песен в България с 37 милиона гледания в Ютюб дори не е номинирана. Това е България! Да живеят реалните награди!“, недоволства в социалните мрежи блондинката.

Тя визира парчето си „Напрао ги убивам“, което се превърна в хит, но пък не бе достатъчно да се нареди сред кандидатите за статуетка.

Всъщност, Гери не за първи път атакува БГ радио, преди две години тя отново остана без награда, но тогава беше сред номинираните. През 2016-а тя скочи и срещу шефката на „Вирджиния рекърдс“ Саня Армутлиева, която според Гери-Никол „е създала система и коли и беси на тези награди“.

Най-вероятно гневът на певицата е още по-голям и заради факта, че сред номинираните тази година са колежките ѝ Дара и Тита, които ще се борят в категорията „БГ изпълнителка 2018“.

Церемонията ще се състои на 16 юни в Благоевград, а специални гости на сцената ще са имена като Васил Найденов, „Ахат“, Ирина Флорин и др.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

ссс ( преди 5 години )
Няма достойни БГ изпълнители, които да получат награда за добра БГ музика. А БГ радио трябва да ги закрият. Гери Никол не може да пее. Аз под душа пея доста по - прилично.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар