IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейда Пинкет: Уил може да разчита на мен през целия си живот!

15 юни 2018 13 00

Ето защо двамата не са се развели...

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

46-годишната Джейда Пинкет-Смит и 49-годишният Уил Смит са женени от 1997 г. За всички тези години техният съвместен живот много пъти е бил подлаган на съмнение.

Често са се появявали слухове за тяхната раздяла, тъй като в Холивуд дългите бракове са малко. Но подобни информации са се оказвали неистина.

За отношенията с Уил разказва Джейда в рамките на шоуто „Sway In The Morning“. Тя обяснила, че тайната в отношенията между нея и съпруга ѝ се крепи на „много уникално сътрудничество“ и затова те не са се развели. „Що се отнася до Уил и мен, то ние сме семейство и така ще бъде завинаги! Завинаги!“

Тя също така добавя: „Цялото това отношение и мнения на хората – нямат никакво значение. В края на краищата този мъж може да разчита на мен през целия си живот“.

Уил и Джейда са заедно повече от 20 години. Половин година след сватбата се появява синът им Джейдън. Двойката има и дъщеря на име Уилоу.

Звездата от „Аз съм легенда“ има и син от първия си брак с Шери Зампино – Трей.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари