IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездни татковци, които са горди от кърмещите си половинки

30 юни 2018 06 00

Скалата е горд баща на дъщеричка

Източник: Instagram @justinbaldoni

Източник: Instagram @justinbaldoni

Новините за очакването и раждането на наследниците на светските двойки са едни от най-интересните за хората, които се вълнуват от личния живот на звездите. Наскоро Хилъри Дъф се похвали, че е бременна, а моделът Дейвид Ганди обяви, че си търси по-голяма кола, защото ще става татко. Бионсе и Джей Зи пък показаха за първи път близнаците си. 

Много звезди не публикуват снимки на децата си в социалните мрежи и ги пазят от камерите на папараците. Дори рядко споделят подробности около тяхното развитие. Но сред тях има и изключения. Няколко известни татковци се осмелиха да споделят много личен за тях и половинките им момент - кърменето на техните бебета.

Снимките, качени от звездите в социалните мрежи, предизвикаха умиление у много хора. С тях те доказаха, че не само подкрепят жените си, но и насърчават кърменето на открито. 

Усмихнатият Джон Леджънт е един от първите, който качи селфи с подобна тематика. На него наедрялата Криси Тейгън, облечена в официална рокля, е седнала в колата им, но не кара, а изпомпва кърма от двете си гърди. Изпълнителят е написал под снимката: "Съпругата ми е ослепителна. Ще ме води на вечеря за Деня на бащата, но все още има някои неща, които да свърши като мама". 

Източник: Instagram @JohnLegend

Известният актьор Дуейн Джонсън - Скалата също сподели как се чувства в една от най-важните роли в живота му - на баща. Той разтопи сърцата на своите почитатели в Instagram, когато публикува снимка, на която се вижда как храни приятелката си с лъжица, докато тя кърми детето им. "Ръцете на мама са заети и затова аз й помагам да веря. За мен е удоволствие", споделя той. По изражението на лицето му личи, че той много обича жената до себе си. 

Източник: Instagram @TheRock

Друг актьор, който не се свени да покаже на света кърмещата си жена, е Джъстин Балдони. "Обичам да гледам как Емили храни нашия син. Те имат много силна връзка, виждам, че кърменето й носи радост...", обяснява мъжът, който преди време написа трогателно писмо до половинката си.

Източник: Instagram @justinbaldoni

Спомняте ли си Джим Левънстийн от "Американски пай", който сключи брак с палавата флейтистка, която срещна за първи път на ученическия лагер? По-късно за малко да й изневери, защото му бе омръзнало да го пренебрегва заради бебето, от което не може да се отдели. Е, в истинския живот той е любящ баща и съпруг. Подобно на Джон Леджънт, той сподели снимка от колата. На нея той е на шофьoрското място, а жена му се е навела и кърми детето зад него. "Надявам се, че няма да ме накарат да отбия встрани заради кърмене по време на шофиране", пошегува се той.

Източник: Instagram @Biggsjason

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари