IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайната на Бритни Спиърс за перфектно тяло

15 юли 2018 08 00

Пийте протеинови шейкове, съветва тя

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Бритни Спиърс, която през 2016 г. се завърна на музикалната сцена, продължава да изненадва своите фенове. Тя е на 36 и има две деца, но все още грабва окото с перфектното си тяло. След като през годините допусна да напълнее и погрознее покрай любовните ѝ драми, певицата се е мотивирала да поддържа формата си, за да не провали отново своята кариера.

Първата крачка към новото амплоа на звездата бе избирането ѝ за рекламно лице на Kenzo и лансирането на нейния моден бранд. За да не се излага с отпуснатото си тяло, певицата започна специален хранителен режим още с възобновяването на ангажиментите си. Наскоро тя разкри кои са нейните тайни за перфектно тяло.

Едва ли някой ще види Бритни Спиърс да тича на пътеката във фитнеса или да кара колело по улицата. За да постигне по-добри резултати, поппевицата е прибегнала до услугите на специалисти по хранене и фитнес, които да ѝ изготвят индивидуална програма. „Моите упражнения са по-ефективни, защото са по-кратки. Започвам с 20 минути интензивно кардио – тичане, упражнения тип пуш-ъп, интензивно клякане и ставане, накрая завършвам със стречинг“, обяснява тя пред изданието Women’s Health. Инструкторът Рамона Браганза, която тренира звезди като Джесика Алба и Хали Бери, обяснява, че високоинтензивните тренировки на Бритни са за предпочитане, защото по този начин мазнините се топят по-бързо.

Източник: Reuters

Мотивацията за спортуване е много важна, споделя Бритни. „За мен ежедневните тренировки са важни както за физическото, така и за психичното ми здраве... Нямам проблеми с тренировките, ако съм мотивирана“, коментира тя и изтъква, че често качва свои снимки от фитнеса в социалните мрежи, за да мотивира своите почитатели и приятели да последват примера ѝ.

Според Тони Мартинес, един от треньорите на Спиърс, на певицата ѝ е отнело доста време докато свикне с приготвянето на точните порции преди хранене. Той загубил много нерви в обяснение на разликата между вредни и полезни за тялото храни. Накрая тя свикнала да яде храни, от които да си набавя до 80 г протеини на ден. „Понякога хората ядат твърде много калории и не се усещат, същото е и с Бритни“, казва той. По думите му, попизпълнителката първо прекалявала с количеството храна, която приема, но след това свикнала да слага по-малко в чинията си и да следи в нея да има по-малко въглехидрати и повече протеини и полезни мазнини. Спиърс коментира още, че понякога прибягвала до вредни храни, за да се почувства по-добре, но от тях лесно се пълнее. Когато ѝ забранявали да яде чипс, тя ставала нервна. „Когато съм гладна сякаш казвам: „не пипай дявола за опашката“, казва русокосата красавица, която свикнала да заменя пицата с по-здравословни храни.

Източник: Reuters

Танцуването е друго нещо, което помага на певицата да поддържа формата си. Тя рядко пее без някаква хореография. Певицата определено обича да се раздава на сцената. „Танцуването е чудесна кардио тренировка, с която съчетавам полезното с приятното“, обяснява звездата и пояснява, че само час, прекаран в танцуване, може да помогне за стопяването на над 450 калории.

Преди няколко години папараците често хващаха Бритни Спиърс да пие любимото си фрапочино, което е доста сладка напитка. Но днес певицата е позабравила някои стари навици. Тя е горда с това, че е успяла да замени соковете и горещите напитки с добавена захар с протеинови шейкове и смутита. Те я зареждат с енергия, вкусни са и не натоварват организма с излишни калории.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари