IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ужасяващо: Бащата на Джако го подложил на химическа кастрация

12 юли 2018 08 00

Лекарят Конрад Мъри нарече Джоузеф „един от най-лошите родители в цялата история“

Снимка: архив, Reuters

Снимка: архив, Reuters

Бащата на Краля на Попа – Джоузеф Джексън подложил Майкъл на химическа кастрация, за да поддържа високия му фалцетен глас, съобщава The Sun. Това твърди бившият личен лекар на Джако – Конрад Мъри.

По думите на специалиста, патриархът Джексън бил изключително жесток към своите деца.

„Той е един от най-лошите родители в цялата история“, твърди лежалият в затвора доктор, неправилно лекувал Краля на попмузиката. Мъри припомни тъжните факти.

Джоузеф Джексън подлагал сина си на хормонални инжекции, за да не мутира гласът му. По онова време Джако толкова се боял от родителя си, че се разридавал всеки път, когато го виждал.

Джоузеф Джексън беше мениджър на музикалното си потомство. Той се спомина на 27 юни на 89-годишна възраст. Имаше 10 деца и всички, освен починалото в младенческа възраст, станаха професионални музиканти.

В началото на 60-те години на миналия век Джоузеф Джексън беше мениджър на групата „Джексън 5“, състояща се от синовете му.

По-късно Майкъл довери, че баща им непрекъснато ги е ругаел и пребивал по време на репетициите и непосредствено преди гастролите.

Джако винаги е твърдял, че налаганата от баща му строга дисциплина е изиграла определена роля за неговата кариера.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари