IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Дженър стана най-младата милиардерка в света

12 юли 2018 13 40

Брюнетката украси корицата на Forbes

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

20-годишната Кайли Дженър за две и половина години си заработи над 900 млн. долара, стана най-влиятелната жена в света и украси корицата на Forbes.

Главен източник на нейния доход е козметичната марка Kylie Cosmetics, освен това момичето получава пари и за участие в рекламни снимки, както и от работа в телевизията. За да популяризира своя бизнес, на Кайли ѝ помогнаха и социалните мрежи.

„Социалната медия е потресаваща платформа. Тя позволява лесно да направиш контакт с феновете и клиентите си“, коментира факта Дженър.

В интервю за Forbes риалити звездата разказва, че се е интересувала от козметиката още по време на училище. В шести клас Кайли започнала да се гримира с виолетови сенки.

Дженър вярва, че нейната козметична марка ще съществува винаги и иска в бъдеще да предаде бизнеса си на своята дъщеря Сторми.

Снимка: Forbes

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

( преди 5 години )
Само в САЩ една кифла може да стане милиардерка, защото там има умни хора, които умеят да манипулират милионите неграмотни краварки и да превръщат невзрачни личности като нея в култ. Тук също има много подобни кифли, ама пазарът е малък и освен да намерят спонсор за екскурзия в Дубай, друго не могат да направят.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар