IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изненадващо: Фолкпевицата Дебора е бременна!

10 август 2018 13 40

В третия месец съм, призна тя

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Фолкпевицата Дебора се поизгуби от светското пространство след злополучното ѝ участие във VIP Brother и последвалите признания за домашно насилие от бившия ѝ приятел. Оказва се, че има причина.

Изпълнителката призна, че е бременна в третия месец и вече ѝ личи.

„В личен план съм много добре. Имам приятел, с когото сме заедно от близо една година – септември имаме годишнина. Любовта върви добре, не се оплаквам. В професионален план съм в застой заради лични причини, които досега не съм разкривала – бременна съм. Влизам в третия месец. Очертава се тази година да изчезна от музикална сцена. Но бременността е най-хубавото нещо, което може да ми се случи. Отдавна искам да имам бебе и ето, че се получи. Много съм радостна! Досега го пазех в тайна, но приятели започнаха да ме питат, защото ми личи. Имам коремче, но си обработвам снимките, за да не се вижда. Затова си ми личи само на живо, но не и в социалните мрежи“, разкри тя пред „България днес“.

Дебора допълни, че не спазва никакви диети, похапва си и това вече ѝ се отразява на теглото.

„Не спазвам никаква диета, хапвам си абсолютно всичко. Качих 8 килограма за три месеца – бях 57 кг, а сега съм 65 кг. Това е ужасно и сигурно ще стана 100 килограма, докато родя. Сериозно говоря! Ям абсолютно всичко, което ми се яде. Хапвам много сладко и тестени продукти. Вярвам, че когато жената е бременна, трябва да се храни с всичко, от което има нужда. А не да се ограничава откъм хляб и калории. Това е нещо хубаво – храниш не само себе си, но и живота в теб. Не се съобразявам с абсолютно нищо и никого. Още от сутринта усещам глад и понякога дори треперя, преди да хапна нещо. Понякога се храня и през нощта. Ставам в 2-3 часа след полунощ и започвам да ям вафли в леглото. Ужас, но така го усещам“, откровена е певицата.

Тя разкри, че приятелят ѝ е българин, но живее в Германия от 7-8 години.

„Там има частен бизнес, занимава се със строителство. Но понеже вече започнах да ограничавам пътуванията със самолет, той все по-често си идва в България заради мен. Правим всичко възможно почти постоянно да сме заедно“, казва още фолкизпълнителката.

Тя е започнала да учи усилено немски език, но признава, че предпочита да живее в България.

„Случиха ми се много негативни неща миналата година – влизането ми във VIP Brother и ужасните моменти, които преживях, побоя след излизането ми, паникатаките, нервните сривове... Да чукна на дърво, всички тези лоши неща останаха в миналото. Тази година ми се случват само хубави неща. Трябва да има равновесие в живота. Не може да е само лошо или само хубаво. При мен се получи много добре, защото раждането на дете е най-хубавото нещо, което може да изживее една жена. Не искам да се обръщам към миналото. Гледам напред към бъдещето, където вярвам, че ще ми се случват предимно хубави неща“, надява се Дебора.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари