IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оперираха по спешност Сузанита

17 август 2018 14 00

Певицата отслабна рязко

Instagram

Instagram

Сузанита е била оперирана по спешност. Киста на единия яйчник наложила влизането на певицата в болница, а лекарите са били категорични, че не може без интервенция, в противен случай имало опасност от перитонит. 

Вчера лекарите са прегледали Сузанита и установили, че тя има киста и на другия яйчник.
По думите на майката на тийнейджърката - Шенай Мурат, гинекологичните проблеми са основната причина за рязкото отслабване на дъщеря й през последните няколко седмици.

"Тя е толкова силна, всички й се възхищаваме. Ходи й се на фитнес, щурее й се, иска да подскача, а докторите не й позволяват да се напъва. И тежести не трябва да вдига, за да не стане по-лошо", обясни тя пред "България днес". И бе категорична, че детето й няма да участва във "ВИП Брадър", както се говори. 

Докато Сузанита е в болница, екипът й работи по нейния нов клип. Негов режисьор е руснака Алексей Фигуров. Интересното е, че част от него е сниман сградата на УМБАЛ "Света Анна" в София. Ръководството на лечебното заведение затворило цял един етаж за снимките на скандалната певица. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари