IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роди се звезда... и нейното име е Лейди Гага

16 септември 2018 08 00

Певицата на корица на Vogue

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Лейди Гага – един истински феномен в поп музиката, който се издигна до икона. Певицата застава на корица на новия октомврийски брой на Vogue, за да разкаже искрено и лично за живота си.

В интервюто тя разказва подробности около новия филм, в който тя има главна роля – „Роди се звезда“, в който си партнира с Брадли Купър.

„Знаех от първия момент: Този мъж може да изиграе рок звезда. Не мисля, че има много хора в Холивуд, които могат. В този момент разбрах, че този филм може да бъде нещо наистина специално“, коментира Гага за Брадли Купър.

Освен професионалните изповеди, Лейди Гага вдига завесите и над личния си живот, говорейки открито за травмата от сексуалното посегателство върху нея.

За модните ѝ любимци тя разказва с показване на личния си гардероб, в който преобладават изделия на Saint Laurent от Хеди Слиман, специално създадената пелерина от Alexander McQueen и любимите изделия на Versace от 90-те години, за които споделя, че не ги носи, а по-скоро ги колекционира, за да ги изложи един ден в музей.

За самата корица на списанието, Лейди Гага е заснета от фотографското дуо Инес и Винууд, носейки черна рокля на Brandon Maxwell и обеци на Ana Khouri. В придружаващите кадри открояваме изделия от последните колекции на Chanel, Givenchy, Jimmy Choo и други.

Всички кадри от фотосесията можете да видите в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари