IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание Уест категоричен: Реши да напусне Лос Анджелис

22 септември 2018 06 00

Той, Ким и семейството заминават за Чикаго, но защо...

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Кание Уест реши да напусне Лос Анджелис със семейството си. Това обяви самата звезда по време на участието му в  Windy City. Внезапно музикантът обявил, че той, Ким и трите им деца заминават.

„Всички сте длъжни да знаете, че се завръщам в Чикаго и повече няма да си отида от там никога“, казал рапърът, съобщава  TMZ.

Причината за това решение така и не става ясна. Според източник, близък до звездата, музикантът взел това решение във връзка с издаването на новия си албум  Chance the Rapper.

Източници, близки до Кание съобщават, че двойката вече дори е разгледала имоти в Чикаго, но засега не смятат да се разделят и с дома си в Лос Анджелис. Офис на компанията на Уест също се мести в Чикаго.

Интересно е, че до този момент Ким Кардашян не е коментирала ситуацията. На нея й се налага да остави голямото си семейство в Лос Анджелис. Освен това Кание и Ким скоро ще стават родители от сурогатна майка, която носи тяхната дъщеричка. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари