IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съпругът на Мис България Наталия Гуркова – разстрелян показно

25 септември 2018 09 30

Покушението е станало на светофар в град в ЮАР

Снимка: Булфото, архив

Снимка: Булфото, архив

Съпругът на Мис България 1998 Наталия Гуркова – Джордже Михалевич, е бил убит в ЮАР. Покушението е станало до светофар в град Бедфордвю, недалеч от Йоханесбург.

Свидетели разказват, че двама мъже на мотор са следвали автомобила, спрели са точно до него и са произвели два изстрела срещу водача през страничното стъкло. След което са избягали.

Първоначално самоличността на жертвата не била обявена, но по-късно в социалните мрежи се появи информация, че жертвата е Джордже Михалевич, съобщава „България днес“.

Джордже Михалевич е известен бизнесмен, за когото се смята, че има връзки с подземния свят. Той управляваше бизнес с диаманти в Африка и от години семейството живее в Йоханесбург.

Полицейският говорител в Бедфордвю, Андре де Жардер, обяви: „Жертвата е спряла на светофара до Клоуф и Ван Бюрен роуд. Докато е чакал на светофара, до него е спрял един мотор с две лица, които са го застреляли през прозореца. Разследването продължава.“

Капитан Андре де Жардер каза пред TimesLIVE, че жертвата току-що била обядвала в ресторант в Бедфордвю и е била на път към дома си, когато е била нападната. Мотоциклетът е бил марка „Кавазаки“. „Не можем да кажем колко точно изстрели са били произведени, нито колко точно са уцелили шофьора. След това той е продължил да кара колата си още 100 метра, излязъл е и е паднал на земята“, разкри още капитанът от местната полиция.

От полицията заявиха, че въпреки съмненията за ръката на подземния свят в покушението, мотивите за него все още не са известни.

Михалевич е бил харизматичен мъж и винаги е твърдял, че бизнесът му е чист и законен. С Наталия Гуркова имат две деца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

uihk ( преди 5 години )
"Показно" е според нашите европейски представи. В Йоханесбург всеки ден застрелват хора по този начин, това е едва ли не нормално за там.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар