IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изписаха жената на Франк Лампард и бебето

25 септември 2018 10 50

Легендарният футболист стана татко на 40

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Изписаха жената на Франк Лампард и бебето им от болницата. Четири дни след раждането, Кристин и малката Патрисия Шарлот вече са си вкъщи. Това съобщи списание „Hello“ и уточни, че в понеделник тримата са се прибрали в резиденцията им в Лондон.

„Нека ви представя нашето малко момиченце – Патриция Шарлот Лампард. Толкова я обичаме“. Това написа тв водещата в Twitter малко след раждането и публикува снимка с Франк и бебето. Фотосът е направен в болницата. От него си личи, че двамата родители са много щастливи.

„Честито! Много се радвам за двамата“, написа Джеми Редкнап, братовчед на бившия футболист на „Челси“, който бе сред първите, честитили на двойката.

Майката и бебето са добре, като вече приемат гости.

Припомняме, че треньорът на „Дарби Каунти“ стана татко на 21 септември. Момиченцето ще носи името на неговата майка – Пат, която вече е покойница. То е първото дете на 39-годишната Кристин, докато бившият халф на „Челси“ и Англия вече има две дъщери от първия си брак.

Източник:Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари