IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 предимства на слушалките тапи

15 март 2017 11 20

С какво са по-добри от слушалките с диадема?

Снимка: Pcadvisor

Снимка: Pcadvisor

Замисляли ли сте се някога дали да си купите слушалки тип „тапи“ пред такива тип „диадема“?

Ако да, то тогава ви е много позната дилемата и всички въпроси, които изникват в главата ви в този момент.

Решихме да внесем малко яснота по този въпрос и да ви представим топ 5 на причините да се спрете на „тапи" . Ето кои са те:

1. Пътуване

Ако сте на път определено този тип слушалки ще ви бъдат много по-удобни от гледна точка на практичност. Можете да ги приберете навсякъде, без да ви отнемат много пространство (например в някой джоб).

2. Малкият дизайн – това е един от плюсовете

Това означава, че слушалките пасват по-добре в ушите ви. Малките говорители означават и по-малък разход на енергия, ако слушате музика от смартфон или друго портативно устройство. Батерията ви ще издържа по-дълго време.

3. Най-подходящият тип слушалки за спорт

Независимо дали тичате, играете баскетбол или просто правите упражненията си във фитнеса. С тези слушалки имате по-голяма свобода на движението и няма нужда да се притеснявате, че може да паднат от ушите ви. Дори това да се случи, няма шанс да се счупят или наранят, защото са супер леки.

4. Цената също е нещо много важно

Ако сте определили по-нисък бюджет за закупуване на слушалки, то сдобиването с „тапи“ е вашето решение. Можете да откриете такива слушалки на качествени фирми на доста добри цени.

5. Предимството, че можете да ползвате само едната слушалка

Ако например сте с някой приятел и правите упражнения във фитнеса, искате да можете да чувате какво ви говори и ви се слуша музика в същото време – просто слагате само едната слушалка и ще имате тази възможност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари