IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Женствени, чувствени... Топ 8 на най-красивите италианки

2 октомври 2017 10 42

Кои влизат в тази класация?

Женствени, чувствени... Топ 8 на най-красивите италианки

Наред с модата, дизайнерите, специалитетите, италианците се гордеят и с жените си. Италианките са едни от най-красивите жени в света и затова има редица примери. Женствени форми, страстен темперамент, чувственост – всички тези черти са подходящи за примерите по-долу.

Тези жени могат да накарат всеки мъж да омекне и да бъде моделиран. Вижте Топ 8 на най-горещите италианки, подредени от сп. Elle.

Моника Белучи

Моника Белучи с право може да носи званието секссимвол на нашето време. Ярката външност на актрисата с ангелско лице и тяло на грешница продължава да вдъхновява режисьорите за различните интерпретации на тема „поругана красота“. Белучи успя да влезе в редица такива образи – от Мария Магдалена до улична проститутка.

Орнела Мути

Красавицата с примес на естонска кръв е въплъщение на атипичното схващане за красота. Дори за италианците външният вид на Мути е екзотичен. Най-поразителното е, че времето все още не властва над 62-годишната звезда. Каква е тайната – в гените или спагетите? А има ли значение?

София Лорен

София Лорен е символ за красота. Никой не подлага на съмнение нейния талант, все пак има награди от всички престижни фестивали. Но тя се превърна в икона на тема женственост, по която мъжете се прекланят, а жените опитват да имитират. Виолетовите очи и плътни устни обаче са устояли на милиони почитатели, защото сърцето ѝ принадлежи на един – филмовият продуцент Карло Понти.

Джина Лолобриджида

Мястото на Джина в класацията е неоспоримо, още повече, че тя играе главната роля във филма „Най-красивата жена в света“. Тънка талия, графични вежди, ярки очи – всичко е в идеална симетрия. Кинодивата безусловно е един от секссимволите на своето време, а това, че трябва да се състезава в своята категория със София Лорен не е никакъв проблем за ценителите на женската красота.

Клаудия Кардинале

Кардинале е една от най-обичаните актриси на Ботуша, въпреки, че е родена в Тунис. Непознаването на родния си език (тя говори на френски), не е попречило на италианската актриса да стане филмова звезда и муза на Фелини. Също така е изненадващо, че такава красива жена не се е забърквала в авантюри с колеги, дори е отхвърлила Ален Делон.

Бианка Балти

Бианка Балти е съчетала най-красивото от италианските и азербайджанските гени. Не е изненадващо, че Доменико Долче и Стефано Габана оцениха веднага нейната красота.

Оливия Кулпо

25-годишната Оливия Кулпо е носителка на титлата „Мис Вселена“. Въпреки че носи слава за САЩ, тя е с италиански корени. Бащата на брюнетката е италианец, майка ѝ е италианка с ирландски предци. Резултатът от този коктейл е неповторим.

Катерина Мурино

Катерина Мурино е италианска актриса, родена в Каляри. Международна известност получава с участието си във филма „Казино Роял“ през 2006 г. Иначе казано – дори Джеймс Бонд не може да устои на красотата на вече 40-годишната Мурино.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари