IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тяло на седмицата: Янита Янчева

7 януари 2018 13 00

Сървайвърката, която детронира Николета в Instagram

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Янита Янчева е позната на българската публика с двете си участия в „Сървайвър“. При второто си участие в Камбоджа преживява истински кошмар, след като разбира при преглед, че има рак на шийката на матката. Болестта е в начална фаза и тя успява да се пребори с нея. С лекарско разрешение отива в Камбоджа, но отпада на ранен етап от шоуто.

Към момента тя е една от най-популярните българки в Instagram, като отдавна издуха по интерес Николета Лозанова. Янита има над 1,1 милиона последователи, докато плеймейтката може да се похвали с 561 хиляди.

Янита Янчева също приковава погледите със секси снимки, но и с перфектна физика, което е причината тя да бъде първата ни участничка в рубриката „Тяло на седмицата“.

Янита и нейният съпруг Тави Кастро (с над 2 милиона последователи) се занимават с фитнес, изготвяне на тренировъчни програми, заради голямата си популярност често рекламират и различни продукти.

Вижте сексапилната Янита в нашата галерия

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

? ( преди 6 години )
Какво тяло има Николета Лозанова ??? Изключително къси и изметнати от коляното крака. Ниска със смъкнат ***, бричове и без никаква талия. Голяма, несъразмерна с тялото глава, високо чело и около него без коса до ушите й,които бяха , като на Чебурашка , добре, че ги намали. Беше смешно чак. Рядка коса. Тя няма място не коригирано по нея. Ако човек я срещне на улицата, дори няма да я забележи.Толкова невзрачна и безлична. Добре , че ходи голя , с накити и украшения като Коледна елха, да прави впечатление. Толкова естествено красиви и стилно облечени момичета и дами има , че тя е кръгла нула покрай тях. Никаквица, ***, неграмотна и необразована при това!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар