IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид Бекъм с дебютна козметична линия

10 януари 2018 09 40

Съпругът на Виктория Бекъм с продукти за брада

Дейвид Бекъм с дебютна козметична линия

House 99 – това е името на дебютната козметична мъжка линия, създадена изцяло от Дейвид Бекъм.

В нея футболистът представя своите най-любими и най-важни ежедневни продукти, защото... кой не би искал да изглежда като него?

От масло за олио до крем за татуировки и грижа за косата, точно 21 продукта са разработени с експерти, за да включат само най-доброто в колекцията.

„Когато отида на фризьор, хората очакват от мен да пробвам нещо ново. House 99 беше създадена с точно тази мисъл: да предложи на всеки вдъхновение и продукти, които са необходими, ако искат да изпробват нови неща и да открият какво точно е за тях от комфорта на собствената им баня“, споделя и обяснява подробно Дейвид Бекъм.

Името на козметичната колекция е препратка към вдъхновяващите неща за футболиста – „House“ от идеята за лесни за използване продукти и „99“ от 1999 година – важна за атлета, който тогава се сдобива с първия си син, брак с Виктория Бекъм и емблематичната победа на неговия клуб Манчестър Юнайтед.

Вижте всички продукти в колекцията в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари