IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как една брада може да трансформира целия живот

20 февруари 2018 12 40

Невероятната промяна на един мъж

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Ако не вярвате че мъжете изглеждат по-добре с брада, тази история ще промени мнението ви. Гуилим Пю е бил 21-годишен бизнесмен, когато създава успешна застрахователна компания, която ръководи от вкъщи.

Това е и една от причините да натрупа много излишни килограми. Този вреден начин на живот обаче се променя, когато бръснарят му казва да си пусне брада.

„По това време бях натрупал много наднормено тегло, работех по 12 часа на ден, а имах и травми, които не ми позволяваха да тренирам. Бизнесът вървеше добре, но аз реших, че имам нужда да подредя живота си и да бъда отново здрав“, споделя Пю.

Преди няколко години Гуилим и приятелите му решават да формират банда. Бръснарят му го съветва да си пусне брада, за да се впише по-добре в групата. Новият музикант решава да продължи своята трансформация като изчисти хранителния си режим.

Най-голямата промяна за него обаче е да напусне работата си, която води до заседяване. Самият той признава, че това е най-доброто решение за здравето си, което е взимал някога.

Тогава той създава свой профил в Instagram и нещата започнали да се случват много бързо. Днес той е модел в лондонската агенция AMCK Models, където работи с някои от най-големите имена в модната индустрия.

Работата дори му позволи да стане посланик на новата марка на Дейвид Бекъм – House 99!

Вижте зашеметяващата трансформация на Гуилим Пю в нашата галерия.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари