IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тяло на седмицата: Цветелина Найденова

19 август 2018 08 00

Бившата гимнастичка впечатлява с кадри от плажа

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Цветелина Найденова е сред "златните" момичета в българската художествена гимнастика. Тя е европейска и световна шампионка, както и бронзова медалистка с ансамбъла от олимпийските игри в Рио през 2016 година.

Наскоро стана ясно, че тя вече е сама, след като скъса с гаджето си - скандалния рапър Марсел Величков – Марсо. Признанието дойде от самата нея, без да уточнява причините.

Найденова от своя страна изглежда далеч по-спокойна и уравновесена без рапъра до себе си. Тя се е посветила на треньорската дейност – помощник е в националния ансамбъл девойки.

Цвети започва да се занимава с художествена гимнастика на 4 години в клуб "Славия". Първата ѝ треньорка е Диана Котева. След многобройните успехи на подиума тя вече е от другата страна и ще гради кариера като треньор.

Ние пък гласуваме да бъде главен герой в рубриката ни "Тяло на седмицата", а снимките й от плажовете показват, че не сме сбъркали.

Вижте ги в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари