IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-успешната кариера на новите лица в модата

31 декември 2014 15 47

На кого 2014 година донесе много звездни ангажименти

Кендъл Дженър, Снимка: Estee Lauder

Кендъл Дженър, Снимка: Estee Lauder

Последните дни на 2014 година определено са времето, което да отделим за някои належащи равносметки.

Дали сме станали по-добри, какво постигнахме, какво научихме и какви ще бъдат плановете ни за предстоящите 365 дни.

Успоредно с това, тайничко резюмираме и какво точно се случи в модния бизнес. Отново станахме свидетели на един процес, въвличащ все нови и нови имена, които колкото бързо се появяват по списанията и рекламите, толкова бързо и изчезват.

За щастие обаче определихме най-любимите нови и не толкова нови лица на модната индустрия, които отбелязаха година, изпълнена с многобройни ангажименти за едни от най-известните марки в света.

Кои са дамите, които отбелязаха своя кариерен пик през 2014 и успешно се задържаха на челните позиции?

* Снимка: Topshop

Кара Делевин

На първо място, разбира се, застава Кара Делевин. Англичанката е родена на 12 август 1992 година и отбеляза забележителна кариера в модния бизнес. Видяхме я като рекламно лице в кампанията на Burberry, заедно с иконата Кейт Мос, бе определена като муза от самия Карл Лагерфелд и създаде своя собствена линия към DKNY.

Виждали сме я в ревюта на Moschino, Jason Wu, Oscar de la Renta, Dolce & Gabbana, Fendi, Stella McCartney и, разбира се, Chanel. Към това добавяме и последния проект на манекенката – клипът „Reincarnation“, в който дори буквално чухме, че се справя добре и с пеенето.

* Снимка: Estee Lauder

Кендъл Дженър

След като години наред взимаше участие в различни реклами, фотосесии, и набралото популярност реалити с Ким Кардашян, Кендъл Дженър най-накрая проби и в модния бизнес. 2014 година откри пред малката сестра от клана Кардашян-Дженър пътя към подиумите на модни столици като Ню Йорк, Милано и Париж.

Септември определено се оказа месецът на Кендъл. Тогава тя взе участие в модната седмица в Ню Йорк, в ревютата на Donna Karan, Diane Von Furstenberg, Tommy Hilfiger и Marc Jacobs. В Милано видяхме брюнетката в ревютата на Fendi, Bottega Veneta, Pucci и Dolce & Gabbana, а в най-дългоочакван Париж, Кендъл мина пътя с Balmain, Givenchy, Sonia Rykiel и Chanel.

Допълнително към всички тези звездни участия, наскоро стана ясно, че именно Кендъл Дженър е новото рекламно лице за Estee Lauder. Това определено означава, че и през следващата година тайно ще следим новата най-добра приятелка на Кара Делевин.

* Снимка: Reuters

Джиджи Хадид

Американката стартира своята кариера с появата си в списания като elle, Grazia, Cleo, Sports Illustrated и Vogue. Реално обаче звездният път на модела стартира през 2014 година с дебютното ѝ появяване по време на Седмица на модата в Ню Йорк на модния подиум за Desigual.

След това последваха първите изяви за Jeremy Scott, известния календар на Pirelli, кампанията слънчеви очила за есен-зима 2014 на Tom Ford и ревютата за Marc Jacobs, Giles, Sonia Rykiel, Jean Paul Gaultier и Chanel.

* Снимка: Revolve

Хейли Болдуин

Дъщерята на известния актьор Алек Болдуин нашумя изключително много през 2014 година. Причината за това се оказва комбинацията между дебютните ѝ участия на модния подиум и слуховете за връзка с Джъстин Бийбър.

Русокосата амбиция бързо-бързо се ориентира и вече е сред най-добрите приятелки на Кендъл Дженър, с която заедно прекарват голяма част от времето си. Официалният дебют на Хейли бе на ревюто на Topshop и Sonia Rykiel.

* Снимка: GQ

Бехати Принсло

Дните на 2014 година определено са едни от най-успешните за Бехати Принсло. Имахме бегла представа за модела от 2008 година, когато дебютира за първи път на подиума за Victoria's Secret.

С днешна дата, Бехати Принсло успя да се задържи в модната индустрия и да запише към своята биография марки като Chanel, Prada, Louis Vuitton, Zac Posen, MaxMara, Lacoste и Miu Miu. Освен това, 2014 година се оказа съдбоносна в личен план – африканката се омъжи за вокалиста на Maroon 5 – Адам Лавин.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари